top of page
Modern Kantoor

Mijn portfolio

Ontdek mijn werk

Welkom bij mijn portfolio. Van experimentele vrijetijdsprojecten tot werk in opdracht voor klanten, ik heb de mogelijkheid gehad om aan een verscheidenheid van projecten in deze dynamische industrie te werken. Ik geniet van creatieve uitdagingen en ook van het opbouwen van sterke relaties tijdens het samenwerken. Bekijk hieronder mijn werk en neem direct contact met mij op voor meer informatie.

Home: Welkom

wat is technasium

Het doel van het Technasium is om leerlingen kennis te laten toepassen in actuele en authentieke vraagstukken in de wereld van bèta, design en techniek, waardoor hun ontwikkeling tot ontwerper of onderzoeker gestimuleerd.  Een tweede doelstelling is om leerlingen voor te bereiden op opleidingen en beroepen in de bèta-technische sector door ze in contact te laten komen met authentieke opdrachten uit bedrijven en instellingen uit dat werkveld.

Lees meer
Home: Tekst

periode 1

biomimicry

de opdracht gever

de opdracht gever is waag

De opdracht

we moesten een parkeerterrein die niet meer werd gebruikt nuttig en groen maken.

eindproduct

we hadden veel ideeen die we deheletijd hebben verbeterd, maar uiteindelijk hebben we gekozen om een restaurant neer te zetten waar mensen met een geestelijke achterstand konden werken. 

foto park o&o.jpg
Home: Tekst

periode 2

Eureka

opdracht gever

de opdracht gever van dit project was eureka

opdracht

een brug maken die duurzaam was en makkelijk in elkaar te zetten was. dit was omdat het lang duurt om een brug te repareren en als het makkelijk in en uit elkaar te zetten is is dat sneller en makkelijker te doen. 

oplossing

onze oplossing was om een soort brug te maken van puzzel stukjes, zodat het makkelijk te bouwen was en makkelijk te vervangen

Schermafbeelding 2022-06-29 105129_edited.jpg
Home: Tekst

periode 3

van zooi naar mooi

Opdrachtgever

Bij Tolhuijs willen we laten zien dat afval ook een grondstof kan zijn. Zo proberen we fabrieken en consumenten meer bewust te maken dat je door een beetje creatief te zijn nog heel wat kan maken met een afvalproduct. Zo veel zelfs dat je het als design in je huiskamer wilt hebben.

De opdracht

Ontwerp een armatuur (licht bron)waarin de door Tolhuijs aangeleverde afvalmaterialen centraal staan.

de oplossing

we hebben een lamp gemaakt van gerecyclede ijzeren stokjes in de vorm van een soort rond bord, wij vonden het leuk om het een muur lamp te maken

Schermafbeelding 2022-06-29 103032.png
Home: Tekst
bottom of page